Partners

Stommen i konceptet SOLFOKUS är ett nätverk av noga utvalda montageföretag som vi godkänt för att kunna efterleva dom krav vi ställer på hållbarhet.

Bli en SOLFOKUS partner

Fyll i nedan för att ansöka om att bli en av våra certifierade SOLFOKUS partners.

F.A.Q.

Dom mest vanliga frågor vi får

Självklart inte då vi ställer höga krav i vår urvalsprocess där vårt fokus är på kompetens, erfarenheter, utbildningar, certifieringar samt referenser på genomförda kundprojekt.

Nej, vi har sen många år byggt upp egna grossistled både i Sverige och i Europa samt att vi har egna lager i Ängelholm. Har en montagepartner egna solcellsprodukter i lager som uppfyller våra kravspecifikationer i en upphandling, så accepteras detta.

Dock kommer vi alltid att jämföra priser på solcellsprodukter med våra egna inköpskanaler och lagerprodukter, detta för att bästa pris till bästa kvalité alltid gäller för våra uppdragsgivare/kunder.

Vid alla uppdrag kommer SOLFOKUS egna utsedda elektriker hantera föranmälan, AC Installationer, drifttester, färdiganmälan och driftsättningar. Detta gäller även om en partner har en egen elektriker om inget annat blir avtalat.

Det är vid alla tillfällen och uppdrag SOLFOKUS som ansvarar för projektledning i nära samarbete med vald och avtalad montagepartner, där vi även vid önskemål kan bistå med arbetsledning samt montörer.

När det gäller uppdrag för privatpersoner som i sin tur har rätt till skattereduktion Grön ROT/Teknik, så måste kunden debiteras från ett och samma företag som levererar både material och arbete. Vi ser då helst att detta sker från avtalad montagepartner för varje förmedlat uppdrag, skulle en montagepartner hellre agera underentreprenör och inte ha ansvar för slutdebitering kan vi vid överenskommelse hantera detta.

När det gäller företagsuppdrag och där ingen skattereduktion gäller kan slutdebiteringar delas upp mellan arbete och material förutsatt att uppdragsgivaren accepterar ett sådant alternativ.

Det finns inga fasta kostnader för att bli en del av SOLFOKUS nätverk av montagepartners där SOLFOKUS ersättningar är projektbaserade och ska ligga inom ramen av upphandling och avtal för respektive uppdrag.

Kontaktinformation

Adress

Certena Care Fastighet & Entreprenad AB
På vår logotype, bilar och skyltar kallar vi oss för Certena Green

Öppettider

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss men då vi väldigt ofta är ute på uppdrag så ring oss och boka en tid.

Måndag – Fredag

Lördag- Söndag & helgdagar

Rulla till toppen

Boka möte med oss

Helt kostnadsfritt och utan köppvillkor

Du kanske står inför en solcellsinvestering, funderar på detta eller vill bara få information om vad det kostar.
Vi besöker dig och gör seriösa kalkyler som du helt fritt kan använda för kommande beslut.